Pravila o privatnosti za Ježevu igru riječi

Pravila o privatnosti

Aplikacija je napravljena kao Ad Supported. Usluga se pruža bez ikakvih troškova i namijenjena je za uporabu kao što je.

Ova se stranica koristi za informiranje posjetitelja o mojim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka ako je netko odlučio koristiti moju uslugu.

Ako se odlučite za korištenje moje usluge, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u vezi s ovim pravilima. Osobni podaci koje prikupim koriste se za pružanje i poboljšanje usluge. Neću koristiti niti dijeliti vaše podatke s drugima, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Za bolji doživljaj, dok koristimo našu Uslugu, od vas mogu zahtijevati da nam dostavite određene osobne podatke. Informacije koje tražim bit će zadržane na vašem uređaju i ne prikupljam ih ni na koji način.

Aplikacija koristi usluge treće strane koje mogu prikupljati informacije koje su korištene za vašu identifikaciju.

Veza na pravila o privatnosti davatelja usluga trećih strana koje koristi aplikacija:

Usluge Google Play: https://policies.google.com/privacy 

Jedinstveni oglasi i Analitika jedinstva: http://unity3d.com/legal/privacy-policy 

AdMob: https://www.google.com/intl/hr/policies/privacy 

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. One se šalju vašem pregledniku s web-lokacija koje posjećujete i pohranjuju se u internoj memoriji uređaja.

Ova usluga ne koristi te “kolačiće” izričito. Međutim, aplikacija može koristiti kodove treće strane i knjižnice koje koriste “kolačiće” za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove ove Usluge.

Sigurnost

Cijenim vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite. Ali zapamtite da nijedna metoda prijenosa putem interneta, ili metoda elektroničkog pohranjivanja nije 100% sigurna i pouzdana, i ne mogu jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi na druga mjesta

Ova usluga može sadržavati veze na druge web-lokacije. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu web-lokaciju. Imajte na umu da ove vanjske web-lokacije ne upravljaju ja. Stoga vam savjetujem da pregledate Pravila o privatnosti tih web-lokacija. Nemam kontrolu nad i ne preuzimam nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili postupke web-lokacija ili usluga trećih strana.

Privatnost djece

Ove usluge se ne odnose na osobe mlađe od 13 godina. Ne prikupljam svjesno osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijem da mi je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, odmah ih brišem s naših poslužitelja. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte me kako bih bio u mogućnosti poduzeti potrebne radnje.

Izmjene ovih pravila o privatnosti

Mogu povremeno ažurirati Pravila o privatnosti. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu radi bilo kakvih promjena. Obavijestit ću vas o svim promjenama objavljivanjem novog Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Ove promjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s mojim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati me slanjem e-pošte na support@drugikat.com.

Zadnje ažuriranje: 29.4.2019.